teliosmetonma έγραψε:κι εγω μισω το νεο, δεν εχω καταλαβει ακομα για ποιο λογο φτιαξαν αυτή τη μπαλα του ρα....
Δεν εννοούσα το "The Winged Dragon of Ra - Sphere Mode".
Άλλωστε, η συγκεκριμένη κάρτα δεν είναι alternate artwork (ούτε βέβαια και το "The Winged Dragon of Ra - Immortal Phoenix"), αλλά τελείως διαφορετική κάρτα, η οποία, κατά τη γνώμη μου, αποκαθιστά σε κάποιο βαθμό την anime ισχύ του "Ra" (μέχρι να κυκλοφορήσει αυτή, ο Ra ήταν πιο αδύναμος και από τον "Slifer").
Εννοούσα τo alternate artwork του "The Winged Dragon of Ra":
Λίγα λόγια για το συγκεκριμένο artwork:
Η πρώτη "Duel" (όχι "Tournament" legal) κυκλοφορία (μαζί με τα effect) της κάρτας "The Winged Dragon of Ra" έγινε με το συγκεκριμένο artwork σχεδιασμένο και υπογεγραμμένο (όπως βλέπουμε κάτω δεξιά) από τον ίδιο τον δημιουργό του Yu-Gi-Oh!, Kazuki Takahashi, στο περιοδικό "Shonen Jump". Περιττό να αναφέρω ότι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, απογοητευτήκαμε από την επίσημη ανακοίνωση για τις legal δυνατότητες του "Ra" (ειδικά όταν προηγούμενως που είχε κυκλοφορήσει η legal κάρτα "Obelisk the Tormentor" είχε σχεδόν όλα τα anime effect). Θεωρώ πάντως ότι το συγκεκριμένο "πρώτο" artwork (ως προς τη legal έκδοση) δεν ήταν καθόλου τυχαίο, καθώς δείχνει την μετατροπή του "Ra" σε "Phoenix", κάτι που ταιριάζει και με τα effect που έβαλαν στην κάρτα.