Yu-Gi-Oh! Greek Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Yu-Gi-Oh! Το Ελληνικό φόρουμ.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 14]

Maximillion Pegasus 
Maximillion Pegasus
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 Pegasus-Wine-Yu-Gi-Oh

Επέστρεψα! Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 826862935

Τι λέτε για ένα ακόμη βασίλιο των μονομάχων? Αυτή τη φορά βεβαια θα παίξετε στη δικιά μου αρένα!

http://duelingbook.com

Θα παίξουμε στο dueling book και θα επιτρέπονται μόνο οι ακόλουθες τραπουλες:

Joey Weeler
Yugi Muto
Seto Kaiba
Rex Raptor
Weevil Underwood
Bandit Keith
Mai Valentine

^Φυσικά όλες οι παραπάνω τράπουλες θα πρέπει να παιχτούν σε Duelist Kingdom zone γιαυτο μην δω ούτε synchro!

Θα ξεκινάμε από 2000 Πόντους ζωής. Θα έχετε πάλι 2 αστέρια στην αρχή και στο Duel Arena του φόρουμ θα παίζετε ποντάροντας αστέρια. Τα νορμάλ τέρατα δεν θα θέλουν θυσία (δηλαδή ο ασπρος δρακος κατευθείαν απτο χερι). Εάν έχουν περάσει τουλάχιστον 2 γύροι και ο παιχτης δεν έχει καλέσει τέρας τοτε ο αντίπαλος μπορεί να του κάνει επιθεση στους πόντους ζωής του (μόνο έτσι!)

Αυτοί οι κανόνες μου!

Θα σταλθεί πρόσκληση σε αυτούς που πιστεύω πως είναι οι πιο ενεργοί εδώ περα

Αποφασίστε ποιος θα πάρει κάθε τραπουλα και ξεκινηστε!

teliosmetonma 
teliosmetonma
Ενταξει ο Duelist Yugi και η anzu κερδισαν 2 αστερακια Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 15144410

teliosmetonma 
teliosmetonma
Οριστε η δική μου τραπουλα: https://www.duelingbook.com/deck?id=1279420

jason6331 
jason6331
Είμαι μέσα Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 3635079271

Εγώ λέω να πάρω του Kaiba μιας και δεν την έχει πάρει κανείς!

teliosmetonma 
teliosmetonma
καλα παρτη. ομως ξερεις με τι καρτες θα παιξεις ετσι?

jason6331 
jason6331
οχι...

jason6331 
jason6331
βασικα αστο βρηκα

jason6331 
jason6331
Maximillion Pegasus έγραψε:Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 Pegasus-Wine-Yu-Gi-Oh

Επέστρεψα! Pegasus is Back - Τι λετε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? - Σελίδα 2 826862935

Τι λέτε για ένα ακόμη βασίλειο των μονομάχων? Αυτή τη φορά βεβαια θα παίξετε στη δικιά μου αρένα!

http://duelingbook.com

Θα παίξουμε στο dueling book και θα επιτρέπονται μόνο οι ακόλουθες τραπουλες:

Joey Weeler
Yugi Muto
Seto Kaiba
Rex Raptor
Weevil Underwood
Bandit Keith
Mai Valentine

^Φυσικά όλες οι παραπάνω τράπουλες θα πρέπει να παιχτούν σε Duelist Kingdom zone γιαυτο μην δω ούτε synchro!

Θα ξεκινάμε από 2000 Πόντους ζωής. Θα έχετε πάλι 2 αστέρια στην αρχή και στο Duel Arena του φόρουμ θα παίζετε ποντάροντας αστέρια. Τα νορμάλ τέρατα δεν θα θέλουν θυσία (δηλαδή ο ασπρος δρακος κατευθείαν απτο χερι). Εάν έχουν περάσει τουλάχιστον 2 γύροι και ο παιχτης δεν έχει καλέσει τέρας τοτε ο αντίπαλος μπορεί να του κάνει επιθεση στους πόντους ζωής του (μόνο έτσι!)

Αυτοί οι κανόνες μου!

Θα σταλθεί πρόσκληση σε αυτούς που πιστεύω πως είναι οι πιο ενεργοί εδώ περα

Αποφασίστε ποιος θα πάρει κάθε τραπουλα και ξεκινηστε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την jason6331 στις Πεμ Δεκ 28, 2017 9:05 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωσα ένα ορθογραφικό λάθος...)

Yugi 
Yugi
Τι λέτε για το Σ/Κ για να είμαστε πιο άνετοι; Νομίζω δεν έχουμε τουρνουά...

teliosmetonma 
teliosmetonma
Δεν εχουμε οχι, στις διακοπες ας χαλαρώσουμε λιγο.

Yugi 
Yugi
Οπότε πιστεύω μέχρι αύριο να έχει οριστεί ποιοι θα συμμετάσχουν στο Duelist Kingdom και ποιες τράπουλες θα πάρουν (παρεμπιπτόντως, η Anzu δεν μπορεί να πάρει της Mai από το Duelist Kingdom arc γιατί όπως θα είδες ούτε 30 δεν βγαίνουν για να φτιάξει τράπουλα).

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης