1 ) Ναι ξερω...
2 ) Βασικα, δεν ειχα ασχοληθει ποτε σοβαρα με το yugioh, οποτε θα σας πω οτι το 2009 το αρχισα και επαιζα με φιλους μου στην γειτονια. Παιζαμε με μουφα καρτες γτ τις παιρναμε απο το περιπτερο τις γειτονιας.
3 ) Αρχισα να την βλεπω περσι και ειδα 50 επεισοδια, μετα βαρεθηκα.
4 ) 8
5 ) Blue-Eyes White Dragon
6 ) Yugi Muto
7 ) Ξέρω UNO (όλοι ξερουν...) και χαρτια (επισης ολοι ξερουν)
8 ) One Piece, το αρχισα προσφατα, και RWBY απο anime. Απο cartoons τιποτα.
9 ) Ναι, πιστευω πως τα τουρνουα ειναι ενας απο τους λογους που οι περισσοτεροι μενουν στο forum. Αν και τα εχω ψιλοβαρεθει να εχει μονο Yugioh! τουρνουα. Θα ηθελα πολυ και ενα αλλο ειδους τουρνουα, οπως το τουρνουα UNO που ειχαμε κανει, αλλα διαφορετικο. Ας πουμε για παραδειγμα, να υπαρχουν ειδικα τουρνουα που θα παιζουμε με καρτες που εχουμε φτιαξει, οπως για παραδειγμα οι πρωτοτυπες καρτες του Neo-Red Ranger. Ετσι, ο Neo-Red Ranger, που εχει φτιαξει ηδη ενα deck με τις καινουργιες καρτες του, θα παιζει με αυτο το deck και ολοι θα παιζουν με τα δικα τους καινουργια και πρωτοτυπα decks. Ετσι πιστευω θα προσθεθει περισσοτερη δημιουργηκοτητα στο forum και θα επωφεληθει και το ιδιο το forum.
10 ) Απο μουφα καρτες εχω πολλες. Ποτε δεν ειχα αγορασει απο kaissa και, βασικα, τωρα προσφατα ανακαλυψα την υπαρξη τους...(αυτο αποδεικνυει οτι δεν εχω ασχοληθει σχεδον ποτε σοβαρα με το Yugioh! και απλος το θεωρω αλλο ενα παιχνιδι με καρτες.) Αλλα, εχω δυο αυθεντικες καρτες που μου ειχε δωσει ο μονος φιλος μου στη γειτονια που ειχε αυθεντικες, επειδη απλως τα αδερφια του πηγαιναν στο εξωτερικο και του επαιρναν απο εκει. Για αυτον τον λογο εχω μονο το "Pot of Greed" και το "Gift Card" που να ειναι αυθεντικες.
Μια υποσημειωση για την ιδεα που εγραψα στο νουμερο (9): Εαν θελετε να την υλοποιησετε δεν νομιζω οτι θα βρειτε ιστοσελιδες που να εφαρμοζουν την ιδεα μου, ο μονος τροπος ειναι να φτιαξετε εσεις οι ιδιοι μια τετοια ιστοδελιδα μεσα στο forum. Οποτε εαν θα φτιαξετε εσεις δικια σας ιστοσελιδα, θα σας βοηθησω και εγω, μιας και εχω ασχοληθει λιγακι με τον προγραμματισμο.