Yu-Gi-Oh! Greek Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Yu-Gi-Oh! Το Ελληνικό φόρουμ.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Δηλώστε συμμετοχή στο "Classic Duel Tournament"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Yugi 
Yugi
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Σε αυτή την ενότητα θα δηλώνουμε συμμετοχή όσοι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε στο μηνιαίο τουρνουά.

Διευκρινίσεις:
Δεν υπάρχει αυστηρός περιορισμός στην ημέρα και την ώρα διεξαγωγής. Αυτό μπορούν να το κανονίζουν μεταξύ τους οι αντίπαλοι που θα ορίζονται κάθε φορά.

Επίσης, το ότι κάποιος δεν δηλώνει από την αρχή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει μετά. Οποιαδήποτε εβδομάδα του μήνα μπορεί να δηλώσει.

Yugi 
Yugi
Πάντως, δεν θα ήταν άσχημο να παίζουμε που και που τα Σ/Κ... Δηλώστε συμμετοχή στο "Classic Duel Tournament" - Σελίδα 5 744699236

teliosmetonma 
teliosmetonma
Ναι αλλα οι ίδιοι και οι ίδιοι θα μαστε... εγω, εσύ, ο @geohero , αντε και κανας ακόμα... Δυστυχώς έχουμε νεκρώσει λίγο  Δηλώστε συμμετοχή στο "Classic Duel Tournament" - Σελίδα 5 600121171

Yugi 
Yugi
Σημασία δεν έχει ποιοι θα είμαστε, αλλά ότι μετά από τόσο καιρό θα συναντηθούμε και πάλι στο "πεδίο της μάχης". Δηλώστε συμμετοχή στο "Classic Duel Tournament" - Σελίδα 5 2954446407

teliosmetonma 
teliosmetonma
Εγώ κανένα θέμα, όσοι θέλουν από αυτούς που είμαστε ενεργοί ας παίξουμε ένα Σ/Κ να γελάσουμε  Wink

geohero 
geohero
οκ

teliosmetonma 
teliosmetonma
Εγώ αυτό το σαββατο μπορώ παιδιά, αλλά μπορώ και την κυριακή, λογικά μεσημέρι με απόγευμα θα το κάνουμε έτσι;

geohero 
geohero
εγινε

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης